Следвайте Гласове в Телеграм      Това бе очаквано след подадената вчера

...
Следвайте Гласове в Телеграм      Това бе очаквано след подадената вчера
Коментари Харесай

Делян Пеевски оглави парламентарната група на ДПС

Следвайте " Гласове " в Телеграм      

Това бе предстоящо след подадената през вчерашния ден оставка на Мустафа Карадйъ като предсесател на Движение за права и свободи и откакто на 16 октомври Делян Пеевски стана съпредседател на групата на Движението.

Делян Пеевски оглави парламентарната група на Движение за права и свободи, сочи информация на уеб страницата на Народното събрание.

Това бе предстоящо след подадената през вчерашния ден оставка на Мустафа Карадйъ като предсесател на Движение за права и свободи и откакто на 16 октомври Делян Пеевски стана съпредседател на групата на Движението. Традицията е отпред на ПГ да са и партийните водачи, по тази причина и досега на поста са били единствено трима души - Ахмед Доган, Лютви Местан и Мустафа Карадайъ.

Както през вчерашния ден написахме, от нощес почетният ръководител на Движение за права и свободи пое оперативното управление на партията до провеждането на Национална конференция и избор на нов ръководител. Това ще се случи евентуално през февруари.

Доган е делегирал на Пеевски всички права и отговорности по управлението на парламентарната група. Така на процедура Доган и Пеевски поемат контрола върху Движение за права и свободи.

Все още не е ясно дали Карадай ще остане депутат или ще напусне и Народното събрание. Решението е персонално негово.

Инфо: epicenter.bg

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР